Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Назва: Виноградарство
Автори: Дробітько, Антоніна Вікторівна
Дробитько, Антонина Викторовна
Drobitko, Antonina
Ключові слова: виноградарство
біологічні особливості
рослинництво
технологія вирощування
селекція
сорти
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дробітько, А. В. Конспект лекцій з дисципліни "Виноградарство" для студентів факультету агротехнологій 4 курсу денної форми навчання з напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" [Електронний ресурс] / А. В. Дробітько. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 260 с.
Короткий огляд (реферат): Виноградарство — наука, яка вивчає способи управління ростом і розвитком винограду для одержання високих урожаїв необхідної якості, тобто вивчає біологічні особливості виноградної рослини та її відношення до навколишнього середовища
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Drobitko_KL_Vinogradarstvo.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.