Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лесік, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Лесик, Ирина Николаевна | - |
dc.contributor.author | Lesik, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-22T12:42:05Z | - |
dc.date.available | 2018-03-22T12:42:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лесік І. М. Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва [Електронний ресурс] / І. М. Лесік // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - Вип. 8. – С. 195-199. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто передумови формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва. Визначено потенційні можливості та обґрунтовано напрями їх реалізації, спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності галузі овочівництва на внутрішньому та зовнішньому ринку. | uk |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены предпосылки формирования конкурентных преимуществ на рынке продукции овощеводства. Определены потенциальные возможности и обоснованы направления их реализации, направленные на повышение уровня конкурентоспособности отрасли овощеводства на внутреннем и внешнем рынке. | - |
dc.description.abstract | The article describes the prerequisites for the formation of competitive advantages in the market of vegetable growing products. The potential opportunities and the ways of their implementation which are aimed at improving the competitiveness of the vegetable production sector on the domestic and foreign markets are defined. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | конкурентна перевага | uk |
dc.subject | потенціал | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | технологічна готовність | uk |
dc.subject | глобалізація | uk |
dc.subject | конкурентное преимущество | uk |
dc.subject | потенциал | uk |
dc.subject | рынок | uk |
dc.subject | технологическая готовность | uk |
dc.subject | глобализация | uk |
dc.subject | competitive advantage | uk |
dc.subject | potential | uk |
dc.subject | market | uk |
dc.subject | technological readiness | uk |
dc.subject | globalization | uk |
dc.title | Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва | uk |
dc.title | Formation of competitive advantages of producers of the market of production of vegetable growing | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лес_к_стаття.pdf | 515,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.