Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛесік, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЛесик, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorLesik, Iryna-
dc.date.accessioned2018-03-22T12:42:05Z-
dc.date.available2018-03-22T12:42:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛесік І. М. Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва [Електронний ресурс] / І. М. Лесік // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - Вип. 8. – С. 195-199.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020-
dc.description.abstractУ статті розглянуто передумови формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва. Визначено потенційні можливості та обґрунтовано напрями їх реалізації, спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності галузі овочівництва на внутрішньому та зовнішньому ринку.uk
dc.description.abstractВ статье рассмотрены предпосылки формирования конкурентных преимуществ на рынке продукции овощеводства. Определены потенциальные возможности и обоснованы направления их реализации, направленные на повышение уровня конкурентоспособности отрасли овощеводства на внутреннем и внешнем рынке.-
dc.description.abstractThe article describes the prerequisites for the formation of competitive advantages in the market of vegetable growing products. The potential opportunities and the ways of their implementation which are aimed at improving the competitiveness of the vegetable production sector on the domestic and foreign markets are defined.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectконкурентна перевагаuk
dc.subjectпотенціалuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectтехнологічна готовністьuk
dc.subjectглобалізаціяuk
dc.subjectконкурентное преимуществоuk
dc.subjectпотенциалuk
dc.subjectрынокuk
dc.subjectтехнологическая готовностьuk
dc.subjectглобализацияuk
dc.subjectcompetitive advantageuk
dc.subjectpotentialuk
dc.subjectmarketuk
dc.subjecttechnological readinessuk
dc.subjectglobalizationuk
dc.titleФормування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництваuk
dc.titleFormation of competitive advantages of producers of the market of production of vegetable growing-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лес_к_стаття.pdf515,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.