Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Title: Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва
Formation of competitive advantages of producers of the market of production of vegetable growing
Authors: Лесік, Ірина Миколаївна
Лесик, Ирина Николаевна
Lesik, Iryna
Keywords: конкурентна перевага
потенціал
ринок
технологічна готовність
глобалізація
конкурентное преимущество
потенциал
рынок
технологическая готовность
глобализация
competitive advantage
potential
market
technological readiness
globalization
Issue Date: 2015
Citation: Лесік І. М. Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва [Електронний ресурс] / І. М. Лесік // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - Вип. 8. – С. 195-199.
Abstract: У статті розглянуто передумови формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва. Визначено потенційні можливості та обґрунтовано напрями їх реалізації, спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності галузі овочівництва на внутрішньому та зовнішньому ринку.
В статье рассмотрены предпосылки формирования конкурентных преимуществ на рынке продукции овощеводства. Определены потенциальные возможности и обоснованы направления их реализации, направленные на повышение уровня конкурентоспособности отрасли овощеводства на внутреннем и внешнем рынке.
The article describes the prerequisites for the formation of competitive advantages in the market of vegetable growing products. The potential opportunities and the ways of their implementation which are aimed at improving the competitiveness of the vegetable production sector on the domestic and foreign markets are defined.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лес_к_стаття.pdf515,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.