Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3032
Назва: | Сертифікація персоналу |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
Ключові слова: | Оцінювання персоналу Атестація персоналу Сертифікація керівників оцінювання результатів тестування результати праці персоналу ділові якості методи атестації персоналу 8. Мотивація персоналу |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Сертифікація персоналу : методичні рекомендації для практичних занять студентами спеціальності 8.18010010 – «Якість, стандартизація і сертифікація» / Т. В. Підпала. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Сертифікація персоналу проводиться з метою офіційного підтвердження компетентності (кваліфікації, теоретичної та практичної підготовки) зазначеної особи в здійсненні конкретної діяльності на підставі Закону України «Про підтвердження відповідності». Здобуття сертифіката компетентності аудитора є неодмінною умовою для здійснення ним робіт в галузі підтвердження відповідності продукції, послуг, систем управління якістю, систем управління безпечністю харчових продуктів (на підставі принципів НАССР), галузевих систем управління якістю, систем управління професійною безпекою та здоров’ям, систем управління навколишнім середовищем, атестації виробництва, для виконання ним своїх функцій і забезпечує необхідну впевненість в тому, що ці роботи будуть проводитись особою, яка має відповідну кваліфікацію, теоретичну і практичну підготовку та пройшла сертифікацію у встановленому порядку в органі з сертифікації персоналу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3032 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичка сертифікації персоналу П.р..pdf | 542,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.