Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3032
Title: | Сертифікація персоналу |
Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
Keywords: | Оцінювання персоналу Атестація персоналу Сертифікація керівників оцінювання результатів тестування результати праці персоналу ділові якості методи атестації персоналу 8. Мотивація персоналу |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Сертифікація персоналу : методичні рекомендації для практичних занять студентами спеціальності 8.18010010 – «Якість, стандартизація і сертифікація» / Т. В. Підпала. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 70 с. |
Abstract: | Сертифікація персоналу проводиться з метою офіційного підтвердження компетентності (кваліфікації, теоретичної та практичної підготовки) зазначеної особи в здійсненні конкретної діяльності на підставі Закону України «Про підтвердження відповідності». Здобуття сертифіката компетентності аудитора є неодмінною умовою для здійснення ним робіт в галузі підтвердження відповідності продукції, послуг, систем управління якістю, систем управління безпечністю харчових продуктів (на підставі принципів НАССР), галузевих систем управління якістю, систем управління професійною безпекою та здоров’ям, систем управління навколишнім середовищем, атестації виробництва, для виконання ним своїх функцій і забезпечує необхідну впевненість в тому, що ці роботи будуть проводитись особою, яка має відповідну кваліфікацію, теоретичну і практичну підготовку та пройшла сертифікацію у встановленому порядку в органі з сертифікації персоналу. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3032 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичка сертифікації персоналу П.р..pdf | 542,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.