Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058
Назва: Состояние продовольственной безопасности Республики Беларусь
Інші назви: State of food security of the republic of Belarus
Автори: Чернявский, М. Р.
Chernyavsky, M.
Чернявская, И. А.
Chernyavskaya, I.
Ключові слова: сільське господарство
продукти харчування
безпека харчових продуктів
виробництво сільськогосподарської продукції
споживання продуктів харчування
медичні норми споживання
agriculture
foodstuffs
food safety
production of agricultural production
consumption of foodstuff
medical norms of consumption
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Чернявский М. Р. остояние продовольственной безопасности Республики Беларусь [Електронний ресурс] / М. Р. Чернявский, И. А. Чернявская // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 106-108.
Короткий огляд (реферат): Вивчаються основні параметри продовольчої безпеки Республіки Білорусь. При цьому зачіпається динаміка як виробництва, так і споживання продовольства. Приділяється увага порівнянню середньодушового споживання з медичними нормами, а також об’єму виробництва і споживання продовольства на душу населення в Білорусі.
Main parameters of food safety of Belarus are studied in this article . It is mentioned dynamics of production and consumption of foodstuffs. It is paid attention to comparison of average consumption per capita with medical norms, and also volume of output and consumption foodstuffs per capita in Belarus.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-31.pdf352,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.