Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058
Назва: | Состояние продовольственной безопасности Республики Беларусь |
Інші назви: | State of food security of the republic of Belarus |
Автори: | Чернявский, М. Р. Chernyavsky, M. Чернявская, И. А. Chernyavskaya, I. |
Ключові слова: | сільське господарство продукти харчування безпека харчових продуктів виробництво сільськогосподарської продукції споживання продуктів харчування медичні норми споживання agriculture foodstuffs food safety production of agricultural production consumption of foodstuff medical norms of consumption |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Чернявский М. Р. остояние продовольственной безопасности Республики Беларусь [Електронний ресурс] / М. Р. Чернявский, И. А. Чернявская // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 106-108. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчаються основні параметри продовольчої безпеки Республіки Білорусь. При
цьому зачіпається динаміка як виробництва, так і споживання продовольства.
Приділяється увага порівнянню середньодушового споживання з медичними нормами, а
також об’єму виробництва і споживання продовольства на душу населення в Білорусі. Main parameters of food safety of Belarus are studied in this article . It is mentioned dynamics of production and consumption of foodstuffs. It is paid attention to comparison of average consumption per capita with medical norms, and also volume of output and consumption foodstuffs per capita in Belarus. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058 |
Розташовується у зібраннях: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-31.pdf | 352,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.