Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058
Title: | Состояние продовольственной безопасности Республики Беларусь |
Other Titles: | State of food security of the republic of Belarus |
Authors: | Чернявский, М. Р. Chernyavsky, M. Чернявская, И. А. Chernyavskaya, I. |
Keywords: | сільське господарство продукти харчування безпека харчових продуктів виробництво сільськогосподарської продукції споживання продуктів харчування медичні норми споживання agriculture foodstuffs food safety production of agricultural production consumption of foodstuff medical norms of consumption |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Чернявский М. Р. остояние продовольственной безопасности Республики Беларусь [Електронний ресурс] / М. Р. Чернявский, И. А. Чернявская // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 106-108. |
Abstract: | Вивчаються основні параметри продовольчої безпеки Республіки Білорусь. При
цьому зачіпається динаміка як виробництва, так і споживання продовольства.
Приділяється увага порівнянню середньодушового споживання з медичними нормами, а
також об’єму виробництва і споживання продовольства на душу населення в Білорусі. Main parameters of food safety of Belarus are studied in this article . It is mentioned dynamics of production and consumption of foodstuffs. It is paid attention to comparison of average consumption per capita with medical norms, and also volume of output and consumption foodstuffs per capita in Belarus. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058 |
Appears in Collections: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-31.pdf | 352,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.