Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
Title: | Сутність і складові продовольчої безпеки держави |
Other Titles: | The essence and components of food safety of the state |
Authors: | Вишневська, Ольга Миколаївна, науковий керівник Вишневская, Ольга Николаевна, научный руководитель Vishnevskaya, Olga, scientific director Човага, Сергій Володимирович Човага, Сергей Владимирович Chovaga, Sergiy |
Keywords: | продовольча безпека продукти харчування достатність споживання продукції food safety foodstuffs sufficientness of consumption of products |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Човага С. В. Сутність і складові продовольчої безпеки держави [Електронний ресурс] / С. В. Човага // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 109-112. |
Abstract: | Обумовлено сутність, складові й особливості забезпечення продовольчої безпеки
держави, передумови кількісного і якісного наповнення ринку продуктами харчування з
урахуванням потенційної платоспроможності населення. Виявлено вплив імпортної
залежності у наповненні ринку продуктами харчування. Зазначено зв’язок із нормами
споживання продуктів харчування на душу населення. Is due to the nature, components and features to ensure food security, conditions of quantitative and qualitative content of the food market in view of the potential solvency of the population. The influence of import dependence in filling food market. Indicated connection with the norms of food consumption per capita. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059 |
Appears in Collections: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-32.pdf | 470,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.