Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-27T09:48:22Z | - |
dc.date.available | 2018-03-27T09:48:22Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дудяк, І. Д. Технологія переробки зерна [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій 5-го і 6-го курсів денної форми навч. з спец. 8.09010101 "Агрономія" / І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 148 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071 | - |
dc.description.abstract | Зерно і вироблені з нього продукти: борошно, крупа і хліб овіяні легендарною славою практично усіх поколінь людей, що коли-небудь жили на Планеті Земля. Скільки прислів'їв, пісень, заповітів, що прославляють хліб і людей, які його вирощують та обробляють. В чому причина такого ставлення людей до зерна та хліба необхідно знати усім, а особливо тим, хто присвятив своє життя їх Величностям. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | технологія переробки | uk |
dc.subject | продукція рослинництва | uk |
dc.subject | зернопереробна промисловість | uk |
dc.title | Технологія переробки зерна | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudyak_I.TPZ_KL.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.