Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2018-03-27T09:48:22Z-
dc.date.available2018-03-27T09:48:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДудяк, І. Д. Технологія переробки зерна [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій 5-го і 6-го курсів денної форми навч. з спец. 8.09010101 "Агрономія" / І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 148 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071-
dc.description.abstractЗерно і вироблені з нього продукти: борошно, крупа і хліб овіяні легендарною славою практично усіх поколінь людей, що коли-небудь жили на Планеті Земля. Скільки прислів'їв, пісень, заповітів, що прославляють хліб і людей, які його вирощують та обробляють. В чому причина такого ставлення людей до зерна та хліба необхідно знати усім, а особливо тим, хто присвятив своє життя їх Величностям.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectтехнологія переробкиuk
dc.subjectпродукція рослинництваuk
dc.subjectзернопереробна промисловістьuk
dc.titleТехнологія переробки зернаuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudyak_I.TPZ_KL.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.