Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071
Title: | Технологія переробки зерна |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
Keywords: | зерно технологія переробки продукція рослинництва зернопереробна промисловість |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Дудяк, І. Д. Технологія переробки зерна [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій 5-го і 6-го курсів денної форми навч. з спец. 8.09010101 "Агрономія" / І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 148 с. |
Abstract: | Зерно і вироблені з нього продукти: борошно, крупа і хліб овіяні легендарною славою практично усіх поколінь людей, що коли-небудь жили на Планеті Земля. Скільки прислів'їв, пісень, заповітів, що прославляють хліб і людей, які його вирощують та обробляють. В чому причина такого ставлення людей до зерна та хліба необхідно знати усім, а особливо тим, хто присвятив своє життя їх Величностям. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudyak_I.TPZ_KL.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.