Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Назва: Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області
Автори: Довгаль, Олена Валеріївна
Довгаль, Елена Валериевна
Dovhal', Olena
Ключові слова: бджільництво
дослідження бджільництва
медоносна рослинність
підприємства бджільництва
концентрація бджолосімей
трудові ресурси
людський чинник
рівень продуктивності праці
економічна стійкість
фінансові ресурси
підприємницька діяльність
ринок цінних паперів
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Довгаль О. В. Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області / О. В. Довгаль // Розвиток субʼєктів господарювання україни: сучасні реалії та перспективи: колективна монографія / за заг. ред. Л. М. Бандоріної, Л.М.Савчук. – Дніпро : Пороги, 2017. – С. 313-327.
Короткий огляд (реферат): На економічну стійкість та ефективність господарювання підприємств бджільництва впливає розвиток ринкових відносин. Ринок продукції бджільництва являє собою форму товарно- грошових відносин між виробниками і споживачами меду, воску, прополісу, пилку та інших продуктів підприємств бджільництва. Він є важливим елементом продовольчого ринку, що охоплює виробництво, розподіл, обмін і споживання продовольчої сировини і продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довгаль. монография__Бандорина_Савчук_.pdf429,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.