Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Назва: | Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області |
Автори: | Довгаль, Олена Валеріївна Довгаль, Елена Валериевна Dovhal', Olena |
Ключові слова: | бджільництво дослідження бджільництва медоносна рослинність підприємства бджільництва концентрація бджолосімей трудові ресурси людський чинник рівень продуктивності праці економічна стійкість фінансові ресурси підприємницька діяльність ринок цінних паперів |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Довгаль О. В. Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області / О. В. Довгаль // Розвиток субʼєктів господарювання україни: сучасні реалії та перспективи: колективна монографія / за заг. ред. Л. М. Бандоріної, Л.М.Савчук. – Дніпро : Пороги, 2017. – С. 313-327. |
Короткий огляд (реферат): | На економічну стійкість та ефективність господарювання підприємств бджільництва впливає розвиток ринкових відносин. Ринок продукції бджільництва являє собою форму товарно- грошових відносин між виробниками і споживачами меду, воску, прополісу, пилку та інших продуктів підприємств бджільництва. Він є важливим елементом продовольчого ринку, що охоплює виробництво, розподіл, обмін і споживання продовольчої сировини і продуктів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Довгаль. монография__Бандорина_Савчук_.pdf | 429,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.