Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: види продукції тваринництва
біологічні особливості тварин
методи селекції
розведення тварин
відтворення тварин
утримання тварин
контроль продукції тваринництва
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни – підготовка висококваліфікованих кадрів економічних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва, вміло застосовували її у практиці з мінімальними витратами кормів та затратами праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_tvarynnytstva.pdf239,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.