Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Неклеса, А. І. | - |
dc.contributor.author | Neklesa, A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-06T07:28:31Z | - |
dc.date.available | 2018-04-06T07:28:31Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Неклеса А. І. Подолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствах [Электронный ресурс] / А. І. Неклеса // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 193-195. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165 | - |
dc.description.abstract | Висвітлюється використання методу однорідних секцій, який є значним досягненням у розвитку методів калькулювання собівартості продукції у світовій практиці. | uk |
dc.description.abstract | Reveals the use of homogeneous sections method, which is a significant achievement in the development of methods of calculation of production costs in the world. | - |
dc.description.sponsorship | Полтавська державна аграрна академія | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | метод однорідних секцій | uk |
dc.subject | прямі витрати | uk |
dc.subject | непрямі витрати | uk |
dc.subject | калькулювання | uk |
dc.subject | homogeneous sections method | uk |
dc.subject | direct costs | uk |
dc.subject | indirect costs calculation | uk |
dc.title | Подолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствах | uk |
dc.title.alternative | Overcoming disparity in prices for bakeries | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-56.pdf | 362,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.