Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165
Назва: Подолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствах
Інші назви: Overcoming disparity in prices for bakeries
Автори: Неклеса, А. І.
Neklesa, A.
Ключові слова: метод однорідних секцій
прямі витрати
непрямі витрати
калькулювання
homogeneous sections method
direct costs
indirect costs calculation
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Неклеса А. І. Подолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствах [Электронный ресурс] / А. І. Неклеса // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 193-195.
Короткий огляд (реферат): Висвітлюється використання методу однорідних секцій, який є значним досягненням у розвитку методів калькулювання собівартості продукції у світовій практиці.
Reveals the use of homogeneous sections method, which is a significant achievement in the development of methods of calculation of production costs in the world.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-56.pdf362,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.