Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorНикончук, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-04-20T08:01:05Z-
dc.date.available2018-04-20T08:01:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216-
dc.description.abstractХарчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння, виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування продукції.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectтехнологічні вимогиuk
dc.subjectовочівництво та плодівництвоuk
dc.subjectзберігання і переробкаuk
dc.titleТехнологія консервуванняuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikonchuk_N.TK_KL.pdf400,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.