Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Title: | Технологія консервування |
Authors: | Нікончук, Наталія Володимирівна Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
Keywords: | консервування харчова промисловість технологічні вимоги овочівництво та плодівництво зберігання і переробка |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Нікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с. |
Abstract: | Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння, виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування продукції. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nikonchuk_N.TK_KL.pdf | 400,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.