Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Title: Технологія консервування
Authors: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Keywords: консервування
харчова промисловість
технологічні вимоги
овочівництво та плодівництво
зберігання і переробка
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Нікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с.
Abstract: Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння, виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування продукції.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nikonchuk_N.TK_KL.pdf400,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.