Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Виктор Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kyrychenko, Viktor | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-23T08:13:08Z | - |
dc.date.available | 2018-04-23T08:13:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258 | - |
dc.description.abstract | Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Збудники молочнокислого бродіння | uk |
dc.subject | пастеризація молока | uk |
dc.subject | збудника бруцельозу | uk |
dc.subject | Пропіоновокислі бактерії | uk |
dc.title | Мікробіологія молока та молочних продуктів | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiologija_moloka_i_molochnyh_produktiv.pdf | 306,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.