Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorКириченко, Виктор Анатольевич-
dc.contributor.authorKyrychenko, Viktor-
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.date.accessioned2018-04-23T08:13:08Z-
dc.date.available2018-04-23T08:13:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258-
dc.description.abstractФахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectЗбудники молочнокислого бродінняuk
dc.subjectпастеризація молокаuk
dc.subjectзбудника бруцельозуuk
dc.subjectПропіоновокислі бактеріїuk
dc.titleМікробіологія молока та молочних продуктівuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiologija_moloka_i_molochnyh_produktiv.pdf306,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.