Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Title: Мікробіологія молока та молочних продуктів
Authors: Кириченко, Віктор Анатолійович
Кириченко, Виктор Анатольевич
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
Keywords: Збудники молочнокислого бродіння
пастеризація молока
збудника бруцельозу
Пропіоновокислі бактерії
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с.
Abstract: Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikrobiologija_moloka_i_molochnyh_produktiv.pdf306,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.