Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Title: | Мікробіологія молока та молочних продуктів |
Authors: | Кириченко, Віктор Анатолійович Кириченко, Виктор Анатольевич Kyrychenko, Viktor Кот, Стах Петрович Кот, Стах Петрович Kot, Stah |
Keywords: | Збудники молочнокислого бродіння пастеризація молока збудника бруцельозу Пропіоновокислі бактерії |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с. |
Abstract: | Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiologija_moloka_i_molochnyh_produktiv.pdf | 306,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.