Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3267
Назва: | Современные аспекты развития ресторанного бизнеса в Республики Беларусь |
Інші назви: | Modern aspects of development of restaurant business in theRepublic of Belarus |
Автори: | Байбардина, Т. Н. Каруби, Н. Е. Лизунов, Р. В. Лукашов, В. В. Baibardina, T. Karubi, N. Lizounov, R. Lykashov, V. |
Ключові слова: | ресторанный бизнес ресторанный рынок ресторанная индустрия объекты общественного питания стандарт обслуживания инфраструктура объектов restaurant business restaurant market restaurant industry public eating facility service standard facility infrastructure |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Современные аспекты развития ресторанного бизнеса в Республики Беларусь [Электронный ресурс] / Т. Н. Байбардина, Н. Е. Каруби, Р. В. Лизунов, В. В. Лукашов // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 356-359. |
Короткий огляд (реферат): | В статье рассмотрены современные аспекты развития ресторанного бизнеса в
Республике Беларусь, дана оценка современного состояния ресторанного бизнеса,
определены особенности его формирования на современном этапе развития. In the article pass in review modern aspects of development of restaurant business in the Republic of Belarus, given an estimate of modern position of restaurant business, determinate special aspects formation of this at the present stage of development. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3267 |
Розташовується у зібраннях: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-103.pdf | 355,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.