Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3267
Title: | Современные аспекты развития ресторанного бизнеса в Республики Беларусь |
Other Titles: | Modern aspects of development of restaurant business in theRepublic of Belarus |
Authors: | Байбардина, Т. Н. Каруби, Н. Е. Лизунов, Р. В. Лукашов, В. В. Baibardina, T. Karubi, N. Lizounov, R. Lykashov, V. |
Keywords: | ресторанный бизнес ресторанный рынок ресторанная индустрия объекты общественного питания стандарт обслуживания инфраструктура объектов restaurant business restaurant market restaurant industry public eating facility service standard facility infrastructure |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Современные аспекты развития ресторанного бизнеса в Республики Беларусь [Электронный ресурс] / Т. Н. Байбардина, Н. Е. Каруби, Р. В. Лизунов, В. В. Лукашов // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 356-359. |
Abstract: | В статье рассмотрены современные аспекты развития ресторанного бизнеса в
Республике Беларусь, дана оценка современного состояния ресторанного бизнеса,
определены особенности его формирования на современном этапе развития. In the article pass in review modern aspects of development of restaurant business in the Republic of Belarus, given an estimate of modern position of restaurant business, determinate special aspects formation of this at the present stage of development. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3267 |
Appears in Collections: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstracts2016-11-25-103.pdf | 355,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.