Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Панфилова, Антонина Викторовна | - |
dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T06:52:23Z | - |
dc.date.available | 2018-04-24T06:52:23Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Панфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279 | - |
dc.description.abstract | Зернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю, концентровані корми становлять до ЗО %. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | кормові культури | uk |
dc.subject | зберігання кормів | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | технологія заготівлі | uk |
dc.subject | кормовиробництво | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.title | Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Panfilova_A.TZZPK_KL.pdf | 487,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.