Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
Title: | Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів |
Authors: | Панфілова, Антоніна Вікторівна Панфилова, Антонина Викторовна Panfilova, Antonina |
Keywords: | кормові культури зберігання кормів переробка технологія заготівлі кормовиробництво сільське господарство |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Панфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с. |
Abstract: | Зернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю, концентровані корми становлять до ЗО %. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Panfilova_A.TZZPK_KL.pdf | 487,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.