Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
Title: Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів
Authors: Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна
Panfilova, Antonina
Keywords: кормові культури
зберігання кормів
переробка
технологія заготівлі
кормовиробництво
сільське господарство
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Панфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с.
Abstract: Зернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю, концентровані корми становлять до ЗО %.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panfilova_A.TZZPK_KL.pdf487,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.