Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3406
Назва: | Дослідження фізико-механічних і технологічних властивостей томатів та технологічної маси Исследование физико-механических и технологических свойств томатов и технологической массы Investigation of physical, mechanical and technological properties of tomatoes and technological masses |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна Горбенко, Елена Андреевна Gorbenko, Elena Чебан, Олександр Якович Чебан, Александр Яковлевич Cheban, Alexandr Норинський, Олексій Ігорович Норинский, Алексей Игоревич Norinskiy, Oleksiy |
Ключові слова: | Технологічна маса компоненти подрібненої маси фізико-механічні і технологічні властивості плодів мезга Технологическая масса компоненты измельченной массы физико-механические и технологические свойства плодов Technological masses components of crushed mass physical-mechanical and technological properties of fruits |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Горбенко О. А. Дослідження фізико-механічних і технологічних властивостей томатів та технологічної маси / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан, О. І. Норинський // Праці ТДАТУ. – 2012. – Вип. 12. – Т. 4. - С. 146-150. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати експерементальних досліджень фізико-механічних і розмірно-масових характеристик плодів томата та технологічної маси В статье приведены результаты экспериментальных исследований физико-механических и размерно-массовых характеристик плодов томата и технологической массы. Technological masses, components of crushed mass, physical-mechanical and technological properties of fruits, mezga. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3406 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ptdau_2012_12_4_21.pdf | 409,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.