Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3406
Назва: Дослідження фізико-механічних і технологічних властивостей томатів та технологічної маси
Исследование физико-механических и технологических свойств томатов и технологической массы
Investigation of physical, mechanical and technological properties of tomatoes and technological masses
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Чебан, Олександр Якович
Чебан, Александр Яковлевич
Cheban, Alexandr
Норинський, Олексій Ігорович
Норинский, Алексей Игоревич
Norinskiy, Oleksiy
Ключові слова: Технологічна маса
компоненти подрібненої маси
фізико-механічні і технологічні властивості плодів
мезга
Технологическая масса
компоненты измельченной массы
физико-механические и технологические свойства плодов
Technological masses
components of crushed mass
physical-mechanical and technological properties of fruits
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Горбенко О. А. Дослідження фізико-механічних і технологічних властивостей томатів та технологічної маси / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан, О. І. Норинський // Праці ТДАТУ. – 2012. – Вип. 12. – Т. 4. - С. 146-150.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати експерементальних досліджень фізико-механічних і розмірно-масових характеристик плодів томата та технологічної маси
В статье приведены результаты экспериментальных исследований физико-механических и размерно-массовых характеристик плодов томата и технологической массы.
Technological masses, components of crushed mass, physical-mechanical and technological properties of fruits, mezga.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3406
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ptdau_2012_12_4_21.pdf409,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.