Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3470
Title: Культура нуту та перспективи її вирощування в умовах південного Степу України
Культура нута и перспективы ее выращивания в условиях южной Степи Украины
Nut culture and prospects for its cultivation in the conditions of the southern Steppe of Ukraine
Authors: Базалій, Сергій Юрійович
Базалий, Сергей Юрьевич
Bazalii, Serhii
Краснощок, Марина Леонидівна
Краснощек, Марина Леонидовна
Krasnoshchok, Maryna
Гамаюнова, Валентина Василівна
Іскакова, Оксана Шаміліївна
Гамаюнова, Валентина Васильевна
Искакова, Оксана Шамильевна
Gamajunova, Valentina
Iskakova, Oksana
Keywords: нут
транспіраційний коефіцієнт
обробіток грунту
оптимізація живлення
врожайність
транспирационный коэффициент
обработка почвы
оптимизация питания
урожайность
Nut
transpiration coefficient
soil cultivation
optimization of nutrition
yield
Issue Date: 2017
Citation: Культура нуту та перспективи її вирощування в умовах південного Степу України / С. Ю. Базалій, М. Л. Краснощок, В. В. Гамаюнова, О. Ш. Іскакова // Стан і перспективи впровадження ресурсоощадних, енергозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Дніпро, 15-16 листопада 2017 р. – Дніпро : ДДАЕУ, 2017. – С. 7-9.
Abstract: У статті проведено аналіз літературних джерел,запропоновано та обгрунтовано вирощування культури нуту в посушливих умовах південного Степу України.
The article analyzes literary sources, proposes and substantiates the cultivation of Nut culturei narid condition sof the southern Steppe of Ukraine.
В статье проведен анализ литературных источников, предложено и обосновано выращивание культуры нута в засушливых условиях южной Степи Украины.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3470
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конференція ДДАЕУ 2017_8-10.pdf346,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.