Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3650
Title: | Збільшення зерновиробництва на півдні Степу України за зміни клімату |
Other Titles: | Увеличение зернопроизводства на юге Степи Украины за изменения климата Increase of grain production in the south of the Ukrainian steppe for climate change |
Authors: | Гамаюнова, Валентина Василівна Гамаюнова, Валентина Васильевна Gamayunova, Valentina Смірнова, Ірина Вікторівна Смирнова, Ирина Викторовна Smirnova, Irina Литовченко, Андрій Олександрович Литовченко, Андрей Александрович Litovchenko, Andriy |
Keywords: | пшениця озима фон живлення сорти розрахункова доза добрив урожайність клейковина білок пшеница озимая фон питания сорта расчетная доза удобрений урожайность клейковина белок winter wheat background power varieties estimated dose of fertilizer productivity gluten protein |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Гамаюнова В. Збільшення зерновиробництва на півдні Степу України за зміни клімату / В. Гамаюнова, І. Смірнова, А. Литовченко // Актуальні питання сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур в умовах змін клімату : збірник наукових праць всеукр. наук.-практ. конф. Тернопіль : Крок, 2017. – С. 63-67. |
Abstract: | Наведено результати досліджень урожайності та якості зерна сортів пшениці озимої залежно від мінерального живлення, зокрема за вмістом сирої клейковини та білка. В статье приведены результаты исследований урожайности и качества зерна сортов пшеницы озимой в зависимости от минерального питания, в часности по содержанию сырой клейковины и белка. The results of research productivity and quality of winter wheat depending on mineral nutrition, and a summary of indicators yield, wet gluten content and protein. В статье приведены результаты исследований урожайности и качества зерна сортов пшеницы озимой в зависимости от минерального питания, в часности по содержанию сырой клейковины и белка. The results of research productivity and quality of winter wheat depending on mineral nutrition, and a summary of indicators yield, wet gluten content and protein. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3650 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smirnova_Gamayunova_2017.pdf | 205,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.