Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКотикова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКотикова, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorKotykova, Olena-
dc.contributor.authorХристенко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorХристенко, Ольга Андреевна-
dc.contributor.authorKhristenko, Olga-
dc.contributor.authorМартіросян, І. Г.-
dc.contributor.authorMartirosian, I.-
dc.date.accessioned2018-05-21T08:18:26Z-
dc.date.available2018-05-21T08:18:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКотикова О. І. Сучасний стан галузі свинарства: регіональний аспект / О. І. Котикова, О. А. Христенко, І. Г. Мартиросян // Агросвіт. – 2018. - № 5. – С. 9-15.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3680-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан галузі свинарства в регіоні за показниками розвитку галузі через встановлення місця району в області за показниками поголів’я свиней; вирощених свиней у живій масі; вирощених свиней у розрахунку на одну свиноматку, яка була на початок року; одержаного приросту від вирощування, відгодівлі та нагулу свиней; кількості кормоднів свиней, що знаходилися на вирощуванні, відгодівлі та нагулі; середньодобових приростів свиней, що знаходилися на вирощуванні, відгодівлі та нагулі; надходження приплоду поросят; оборотності однієї основної свиноматки; падежу свиней; реалізації свиней на забій; вирощених свиней у % до реалізації на забій. Аналіз індикаторів здійснено у динаміці за індексним методом. За результатами дослідження встановлено місце районів в області за показниками розвитку галузі свинарства для подальшого врахування їх при формуванні регіональної програми сталого розвитку аграрного сектору.uk
dc.description.abstractThe article analyzes the current state of the pig breeding industry in the region on the indicators of the development of the industry by establishing the location of the district in the region in terms of pig population; grown pigs in live weight; grown pigs per sow, which was at the beginning of the year; the gain gained from growing, fattening and feeding pigs; the number of feed pigs that were growing, fattening and feeding; average daily gain of pigs, growing, fattening and feeding; arrival of litter piglets; turnover of one main sow; the case of pigs; selling pigs to slaughter; grown pigs in% before slaughtering. The analysis of indicators is carried out in dynamics by the index method. According to the results of the study, the location of the region in the region was determined according to the indicators of the development of the pig breeding industry for their further consideration in the formation of the regional program of sustainable development of the agrarian sector.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectрегіонuk
dc.subjectпоказникиuk
dc.subjectмісце районуuk
dc.subjectрейтингuk
dc.subjectpig breedinguk
dc.subjectregionuk
dc.subjectindicatorsuk
dc.subjectlocation of the districtuk
dc.subjectratinguk
dc.titleСучасний стан галузі свинарства: регіональний аспектuk
dc.titleThe modern state of the south africa: regional aspects-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf237,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.