Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДацук, Антон Геннадійович-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galyna-
dc.contributor.authorDatshuk, Anton-
dc.date.accessioned2018-05-21T10:53:57Z-
dc.date.available2018-05-21T10:53:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationDanylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686-
dc.description.abstractВ статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб.uk
dc.description.abstractThe article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish.-
dc.subjectрозробка рибиuk
dc.subjectморфометричні показникиuk
dc.subjectкоефіцієнт м’ясностіuk
dc.subjectвихід філеuk
dc.subjectcutting fishuk
dc.subjectmorphometric parametersuk
dc.subjectcoefficient of mesnostiuk
dc.subjectexit filletuk
dc.titleОцінка харчової цінності риби живої та розробленоїuk
dc.titleEvaluation of the nutritive value of fish alive and developed-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данильчук_Стаття_.pdf129,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.