Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Title: Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої
Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Дацук, Антон Геннадійович
Danylchuk, Galyna
Datshuk, Anton
Keywords: розробка риби
морфометричні показники
коефіцієнт м’ясності
вихід філе
cutting fish
morphometric parameters
coefficient of mesnosti
exit fillet
Issue Date: 2016
Citation: Danylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201.
Abstract: В статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб.
The article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данильчук_Стаття_.pdf129,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.