Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Title: | Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed |
Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Дацук, Антон Геннадійович Danylchuk, Galyna Datshuk, Anton |
Keywords: | розробка риби морфометричні показники коефіцієнт м’ясності вихід філе cutting fish morphometric parameters coefficient of mesnosti exit fillet |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Danylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201. |
Abstract: | В статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб. The article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данильчук_Стаття_.pdf | 129,81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.