Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3721
Назва: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: вирощування кормових коренеплодів
Багаторічні силосні культури
силосний конвеєр
Однорічні злакові
Багаторічні злакові
Круп'яні культури
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія"денної форми навчання / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 16 с.
Короткий огляд (реферат): Збільшення виробництва м'яса, молока, вовни, яєць неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами годівлі тварин є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва, інші. Левова частка всіх кормів виготовляється в польовому кормовиробництві, тому підготовці фахівців за спеціалізацією «Кормовиробництво» приділяється значна увага. Для набуття здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь із сучасних технологій вирощування кормових культур передбачаються лекції, практичні та самостійні занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3721
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia.pdf294,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.