Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
Назва: | Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур |
Автори: | Антипова, Лідія Климівна Антипова, Лидия Климовна Antipova, Lidiya |
Ключові слова: | Багаторічні злакові трави Круп'яні культури на корм приготування комбінованого силосу технологія силосування |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних робіт на 2016-2017 навчальний рік галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" спеціальність 201 "Агрономія" освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст"кваліфікація "Агроном" (ДФН) / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни: «Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур» є обґрунтування технологічних прийомів вирощування, заготівлі, зберігання та переробки польових кормових культур в умовах Степу. У процесі навчання розглядаються питання кормового значення рослин, їх морфологічних та біологічних особливостей. В подальшому, з урахуванням конкретних кліматичних та ґрунтових умов, розробляються оптимальні агротехнічні прийоми вирощування окремих кормових рослин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia-zochit.pdf | 488,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.