Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
Назва: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: Багаторічні злакові трави
Круп'яні культури на корм
приготування комбінованого силосу
технологія силосування
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних робіт на 2016-2017 навчальний рік галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" спеціальність 201 "Агрономія" освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст"кваліфікація "Агроном" (ДФН) / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни: «Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур» є обґрунтування технологічних прийомів вирощування, заготівлі, зберігання та переробки польових кормових культур в умовах Степу. У процесі навчання розглядаються питання кормового значення рослин, їх морфологічних та біологічних особливостей. В подальшому, з урахуванням конкретних кліматичних та ґрунтових умов, розробляються оптимальні агротехнічні прийоми вирощування окремих кормових рослин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia-zochit.pdf488,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.