Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3723
Назва: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: Програмування врожаїв кормових культур
технології вирощування кормових бульбоплодів
силосні культури
вирощування люцерни
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних робіт на 2016-2017 навчальний рік галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" спеціальність 201 "Агрономія" освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст"кваліфікація "Агроном" (заочна форма навчання) / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 24 с.
Короткий огляд (реферат): При вивченні дисципліни «Сучасні технології вирощування кормових культур» студентами має бути проведений аналіз стану виробництва кормів у конкретному господарстві та розроблено систему вирощування сіяних польових культур для забезпечення виробництва продукції тваринництва. Особлива увага приділяється інтенсифікації польового кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур. Вивчення дисципліни допоможе студентам виробити цільовий підхід до вирішення агровиробничих питань з кормовиробництва в колективних, фермерських, одноосібних, приватних господарствах з урахуванням їх ґрунтово-кліматичних умов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3723
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia-zochit-zaochna.pdf286,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.