Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Александр Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T13:19:17Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T13:19:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Магістр" денної і заочної форм навчання, освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747 | - |
dc.description.abstract | Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних і м’ясних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока та м’яса. Вивчення предмету «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока». | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | управління якістю | uk |
dc.subject | аналіз небезпечних факторів | uk |
dc.subject | парне м’ясо | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.title | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini tekhnolohii pererobky produktsii tvarynnytstva.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.