Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747
Title: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
Authors: | Крамаренко, Олександр Сергійович Крамаренко, Александр Сергеевич Kramarenko, Alexander Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
Keywords: | управління якістю аналіз небезпечних факторів парне м’ясо технологічний процес |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Магістр" денної і заочної форм навчання, освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с. |
Abstract: | Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних і м’ясних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока та м’яса. Вивчення предмету «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока». |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini tekhnolohii pererobky produktsii tvarynnytstva.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.