Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3927
Назва: Зменшення травмування качанів при збиранні кукурудзи на зерно
Автори: Галєєва, Антоніна Петрівна, науковий керівник
Halyeyeva, Antonina, scientific director
Грубань, Василь Анатолійович, науковий керівник
Hruban', Vasyl', scientific director
Сілецький Д. І., науковий керівник
Звірян, Є. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Звірян Є. В. Зменшення травмування качанів при збиранні кукурудзи на зерно / Є. В. Звірян, А. П. Галєєва, В. А. Грубань, Д. І. Сілецький // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської наук.-теорет. конф. 23 - 25 березня 2016 р. / / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 179-181.
Короткий огляд (реферат): Роль України на світовому ринку кукурудзи стає все більш вагомою. Останніми роками наша країна зміцнилася у п‘ятірці найбільших світових виробників культури. Таких позицій наша країна досягла завдяки постійному підвищенню якості зерна. Її підвищення є пріоритетним і досягнути цього можна за допомогою нової конструкції жатної частини кукурудзозбиральних комбайнів.
Ukraineʼs role in the world market of corn becomes more significant. In recent years, our country is stronger among the five largest world producers of culture. Such position our country has achieved through continuous improvement of quality grain. Its improvement is a priority and this can be achieved using new design reaping aggregate of corn harvesters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3927
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Звірян-28 Студ коф_2016.pdf630,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.