Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаконечна, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorНаконечна, Татьяна Витальевна-
dc.contributor.authorNakonechna, Tatyana-
dc.date.accessioned2018-06-06T09:01:54Z-
dc.date.available2018-06-06T09:01:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВетеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контрольних робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спеціальності 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935-
dc.description.abstractВетеринарно-санітарна експертиза – галузь, яка вивчає методи санітарно-гігієнічного дослідження продукції тваринного походження і визначає правила їх оцінки.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectветеринарна експертизаuk
dc.subjectгігієнічне дослідженняuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectм’ясопродуктиuk
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nakonechna_T.Veterin_san_eksp__Sam.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.