Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наконечна, Тетяна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Татьяна Витальевна | - |
dc.contributor.author | Nakonechna, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-06T09:01:54Z | - |
dc.date.available | 2018-06-06T09:01:54Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контрольних робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спеціальності 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935 | - |
dc.description.abstract | Ветеринарно-санітарна експертиза – галузь, яка вивчає методи санітарно-гігієнічного дослідження продукції тваринного походження і визначає правила їх оцінки. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | ветеринарна експертиза | uk |
dc.subject | гігієнічне дослідження | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.title | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nakonechna_T.Veterin_san_eksp__Sam.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.