Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів
Автори: Наконечна, Тетяна Віталіївна
Наконечна, Татьяна Витальевна
Nakonechna, Tatyana
Ключові слова: ветеринарна експертиза
гігієнічне дослідження
тваринництво
м’ясопродукти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контрольних робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спеціальності 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.
Короткий огляд (реферат): Ветеринарно-санітарна експертиза – галузь, яка вивчає методи санітарно-гігієнічного дослідження продукції тваринного походження і визначає правила їх оцінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3935
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nakonechna_T.Veterin_san_eksp__Sam.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.