Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4065
Назва: Аналіз критеріїв оптимізації технологічного процесу виробництва олії способом холодного пресування
Автори: Доценко, Наталія Андріївна, науковий керівник
Доценко, Наталия Андреевна, научный руководитель
Dotsenko, Nataliya, scientific director
Пчельнікова, Н. І.
Pchelʹnikova, N.
Палій, О. С.
Paliy, O.
Морикін, С. М.
Morykin, S.
Ключові слова: олійна сировина
пресування олійної сировини
шнековий прес
oilseed raw
pressing of oilseed raw
screw press
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пчельнікова Н. І. Аналіз критеріїв оптимізації технологічного процесу виробництва олії способом холодного пресування / Н. І. Пчельнікова, О. С. Палій, С. М. Морикін ; наук. кер. Н. A. Доценко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 11-13.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз відомих конструкцій обладнання для пресування олійної сировини. Наведено результати експериментальних досліджень процесу пресування з використанням лабораторної установки шнекового пресу вдосконаленої конструкції.
It is conducted the analysis of the constructions of equipment for pressing of oilseed raw materials. It is received the results of experimental researches of pressing process with the use of the laboratory installation of the improved screw press.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4065
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30 Студ коф_2018_04.pdf471 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.