Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4065
Title: Аналіз критеріїв оптимізації технологічного процесу виробництва олії способом холодного пресування
Authors: Доценко, Наталія Андріївна, науковий керівник
Доценко, Наталия Андреевна, научный руководитель
Dotsenko, Nataliya, scientific director
Пчельнікова, Н. І.
Pchelʹnikova, N.
Палій, О. С.
Paliy, O.
Морикін, С. М.
Morykin, S.
Keywords: олійна сировина
пресування олійної сировини
шнековий прес
oilseed raw
pressing of oilseed raw
screw press
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Пчельнікова Н. І. Аналіз критеріїв оптимізації технологічного процесу виробництва олії способом холодного пресування / Н. І. Пчельнікова, О. С. Палій, С. М. Морикін ; наук. кер. Н. A. Доценко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 11-13.
Abstract: Проведено аналіз відомих конструкцій обладнання для пресування олійної сировини. Наведено результати експериментальних досліджень процесу пресування з використанням лабораторної установки шнекового пресу вдосконаленої конструкції.
It is conducted the analysis of the constructions of equipment for pressing of oilseed raw materials. It is received the results of experimental researches of pressing process with the use of the laboratory installation of the improved screw press.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4065
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30 Студ коф_2018_04.pdf471 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.