Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155
Title: Собівартість продукції та шляхи її зниження
Authors: Костирко, Алла Георгіївна, науковий керівник
Костырко, Алла Георгиевна, научный руководитель
Kostyrko, Alla, scientific director
Пермякова, В. В.
Permyakova, V.
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Пермякова В. В. Собівартість продукції та шляхи її зниження / В. В. Пермякова ; наук. кер. А. Г. Костирко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 22-24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – С. 58-60.
Abstract: Актуальність питання, пов’язаного з вивченням шляхів зниження витрат, полягає у тому, що у системі показників, що характеризують ефективність виробництва, одне із провідних місць належить собівартості продукції. У ній відбиваються всі сторони виробничої і фінансово-господарської діяльності підприємства: рівень використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, якість роботи окремих працівників і керівництва в цілому.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29_Студ_коф_2017_25.pdf221,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.