Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/417
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіренко, Наталя Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сиренко, Наталья Николаевна | - |
dc.contributor.author | Чайка, Татьяна Александровна | - |
dc.contributor.author | Sirenko, Natalya | - |
dc.contributor.author | Chayka, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-15T12:04:16Z | - |
dc.date.available | 2013-08-15T12:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сіренко Н. М. Органічні продукти харчування у забезпеченні продовольчої безпеки України / Н. М. Сіренко, Т. О. Чайка // Економіка АПК. — 2012. — № 1. — С. 43—49. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/417 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано рівень забезпечення населення України продуктами харчування та визначено мінімальний обсяг органічної продукції, який користується платоспроможним попитом і може бути вироблений для внутрішнього споживання. Обґрунтовано необхідність створення пілотних територіально-виробничих кластерів між виробниками органічної продукції на основі наукового системного інтегратора. | ru |
dc.description.abstract | Проанализирован уровень обеспечения населения Украины продуктами питания и определен минимальный объем органической продукции, который пользуется платежеспособным спросом и может быть произведен для внутреннего потребления. Обоснована необходимость создания пилотных территориально-производственных кластеров между производителями органической продукции на основе научного системного интегратора. | - |
dc.description.abstract | The level of provision of the population of Ukraine with foodstuff is analysed and the minimum volume of organic produce, which is in solvent demand and can be produced for internal consumption is defined. The necessity of creation of pilot territorial and production clusters between the manufacturers of organic production on the basis of the scientific system integrator is substantiated. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | органічні продукти | ru |
dc.subject | внутрішнє споживання | ru |
dc.subject | продовольча безпека | ru |
dc.subject | науковий системний інтегратор | ru |
dc.subject | органические продукты | ru |
dc.subject | внутреннее потребление | ru |
dc.subject | продовольственная безопасность | ru |
dc.subject | научный системный интегратор | ru |
dc.subject | organic products | ru |
dc.subject | domestic consumption | ru |
dc.subject | food safety | ru |
dc.subject | scientific system integrator | ru |
dc.title | Органічні продукти харчування у забезпеченні продовольчої безпеки України. | ru |
dc.title | Органические продукты питания в обеспечении продовольственной безопасности Украины.. | - |
dc.title | Organic food to ensure food security in Ukraine. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сіренко2.pdf | 519,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.