Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/438
Title: Кореляції між вмістом білка та господарсько цінними ознаками в насінні F2 гібридів сої.
Корреляция между содержанием белка и хозяйственно ценными показателями в семенах F2 гибридов сои.
The correlation between protein content and economically valuable feature in F2 hybrids of soybean seeds.
Authors: Хорсун, Інна Анатоліївна
Хорсун, Инна Анатольевна
Khorsun, Inna
Keywords: Соя
сорт
білок
F2 гібриди
белок
F2 гибриды
Soybean
variety
protein
F2 hybrids
Issue Date: 2012
Citation: Хорсун І. А. Кореляції між вмістом білка та господарсько цінними ознаками в насінні F2 гібридів сої / І. А. Хорсун // Вісник степу : науковий збірник. – Ювілейний вип. Ч. 2. – Кіровоград : КОД, 2012. – С. 151 – 154.
Abstract: В статті аналізуються дані вивчення зв’язку між вмістом білка та жиру, продуктивністю, масою 1000 насінин, тривалістю вегетаційного періоду F2 гібридів сої в умовах південного Степу України. Показано, що на основі вивчених закономірностей можна проводити добір гібридних комбінацій із необхідним рівнем поєднання ознак.
В статье анализируются данные по изучению связи между содержанием белка и жира, продуктивностью, массой 1000 семян, продолжительностью вегетационного периода F2 гибридов сои в условиях южной Степи Украины. Показано, что на основе изученных закономерностей можно проводить отбор гибридных комбинаций с необходимым уровнем сочетания показателей.
The article deals with the data of the relationship between protein and fat, yield, weight of 1000 seeds, length of the growing season F2 hybrids of soybeans in the southern Steppe of Ukraine. It is shown that based on the studied patterns of selection can be carried out hybrid combinations with the necessary combination of indicators.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/438
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття на конф. Созонівка.doc102 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.