Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4412
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євтушенко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Евтушенко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Yevtushenko, O. | - |
dc.contributor.author | Дребет, С. С. | - |
dc.contributor.author | Drebet, S. | - |
dc.contributor.author | Миргородський, А. А. | - |
dc.contributor.author | Миргородский, А. А. | - |
dc.contributor.author | Myrhorodsʹkyy, A. | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-27T09:29:37Z | - |
dc.date.available | 2018-06-27T09:29:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз технологічного процесу переробки олійних культур з попередньою екструзійною підготовкою сировини / О. М. Євтушенко, С. С. Дребет, А. А. Миргородський, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2016 : матеріали ХII Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 20-22 вересня 2016 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – C. 71-76. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4412 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто технологічний процес переробки олійних культур з попередньою екструзійною підготовкою сировини. Лінія виробництва рослинних олій з попередніми екструдуванням сировини дозволить: збільшити ступінь очищення рослинних олій, збільшити вихід готового продукту, збільшити якість готовї олії, зменшити кількість обладнання і виробничі площі приміщення за рахунок використання екструдера-олієпреса, створити безвідходну і екологічно чисту технологію отримання рослинних олій, розширити спеціалізацію запропонованої лінії для отримання рослинних олій за рахунок випуску білково вітамінних концентратів. | uk |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены технологический процесс переработки масличных культур с предыдущей экструзионной подготовкой сырья. Линия производства растительных масел с предыдущими экструдированием сырья позволит: увеличить степень очистки растительных масел, увеличить выход готового продукта, увеличить качество готового масла, уменьшить количество оборудования и производственные площади помещения за счет использования экструдера-маслопресса, создать безотходную и экологически чистую технологию получения растительных масел, расширить специализацию предложенной линии для получения растительных масел за счет выпуска белково витаминных концентратов. | - |
dc.description.abstract | The article describes the process of processing of oilseeds with the previous extrusion preparation of raw materials. The production line of oils with previous extrusion materials will allowed to increase the degree of purification, the yield of the final product, the quality of the finished oil, reduce the amount of equipment and manufacturing floor space by use, oil-presses extruder will create waste-free and environmentally friendly technology for the oil production, and expand the specialization of the proposed line to produce oil through the issuance of protein vitamin concentrates. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | олійна сировина | uk |
dc.subject | екструзія | uk |
dc.subject | вальцьовий верстат | uk |
dc.subject | екструдер-олієпрес | uk |
dc.subject | роторні дозатори | uk |
dc.subject | змішувач | uk |
dc.title | Аналіз технологічного процесу переробки олійних культур з попередньою екструзійною підготовкою сировини | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Перспективна техніка і технології - 2016 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PTT_2016_02.pdf | 435,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.