Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Банева, Ирина Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-06T12:28:47Z | - |
dc.date.available | 2018-08-06T12:28:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Організація виробництва [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр"спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 66 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4442 | - |
dc.description.abstract | Економічний результат діяльності підприємства, його фінансовий стан і майбутній розвиток залежать від того, наскільки раціонально організовано виробництво, чи відповідає воно сучасним вимогам оптимальності, гнучкості, мобільності, високій культурі, екологічності, конкурентоспроможності тощо. Виробництво - це тільки частина процесу, що постійно оновлюється, і тому всі техніко-технологічні та організаційно-економічні рішення можна приймати тільки на підставі аналізу достатньо повної і точної інформації про вимоги ринку, що очікуються, можливості і загрози зовнішнього середовища, слабкі та сильні сторони власної діяльності. Організація виробництва - це сукупність заходів раціональної побудови і ведення виробництва в аграрних формуваннях. В кінцевому підсумку все це веде до створення єдиного цілого в межах окремого підприємства. Метою дисципліни „Організація виробництва” є вивчення основних понять, категорій і засад організації виробництва, оволодіння навичками практичних розрахунків основних параметрів функціонування основного і допоміжного виробництва, обслуговуючих господарств в умовах різних типів та методів організації виробництва, раціональне використання виробничих ресурсів для створення конкурентоспроможних видів рослинницької продукції та послуг і забезпечення прибутковості аграрного підприємства. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Система ведення господарства | uk |
dc.subject | Виробничі ресурси підприємств | uk |
dc.subject | використання засобів виробництва | uk |
dc.subject | Економічний механізм господарювання | uk |
dc.title | Організація виробництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organizaciya virobnictva.pdf | 689,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.