Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4442
Назва: | Організація виробництва |
Автори: | Банєва, Ірина Олексіївна Банева, Ирина Алексеевна Baneva, Irina |
Ключові слова: | Система ведення господарства Виробничі ресурси підприємств використання засобів виробництва Економічний механізм господарювання |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Організація виробництва [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр"спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Економічний результат діяльності підприємства, його фінансовий стан і майбутній розвиток залежать від того, наскільки раціонально організовано виробництво, чи відповідає воно сучасним вимогам оптимальності, гнучкості, мобільності, високій культурі, екологічності, конкурентоспроможності тощо. Виробництво - це тільки частина процесу, що постійно оновлюється, і тому всі техніко-технологічні та організаційно-економічні рішення можна приймати тільки на підставі аналізу достатньо повної і точної інформації про вимоги ринку, що очікуються, можливості і загрози зовнішнього середовища, слабкі та сильні сторони власної діяльності. Організація виробництва - це сукупність заходів раціональної побудови і ведення виробництва в аграрних формуваннях. В кінцевому підсумку все це веде до створення єдиного цілого в межах окремого підприємства. Метою дисципліни „Організація виробництва” є вивчення основних понять, категорій і засад організації виробництва, оволодіння навичками практичних розрахунків основних параметрів функціонування основного і допоміжного виробництва, обслуговуючих господарств в умовах різних типів та методів організації виробництва, раціональне використання виробничих ресурсів для створення конкурентоспроможних видів рослинницької продукції та послуг і забезпечення прибутковості аграрного підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4442 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organizaciya virobnictva.pdf | 689,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.