Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorЛуговой, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.date.accessioned2018-09-10T10:53:27Z-
dc.date.available2018-09-10T10:53:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит з методичними рекомендаціями для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, В. Я. Лихач, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 103 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521-
dc.description.abstractНа сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). Тому завдання, які надано у «Робочому зошиті для лабораторно-практичних занять з методичними рекомендаціями навчального курсу «Технологія виробництва продукції свинарства» спрямовані на закріплення теоретичної частини курсу, а також практичної підготовки студентів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectекстер’єр свинейuk
dc.subjectхарактеристика статей свинейuk
dc.subjectпродуктивність свинейuk
dc.subjectм’ясні якості свинейuk
dc.subjectБонітування свиноматокuk
dc.subjectМенеджмент у свинарствіuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva_zoshyt.pdf642,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.