Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Луговой, Сергей Иванович | - |
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-10T10:53:27Z | - |
dc.date.available | 2018-09-10T10:53:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит з методичними рекомендаціями для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, В. Я. Лихач, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 103 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521 | - |
dc.description.abstract | На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). Тому завдання, які надано у «Робочому зошиті для лабораторно-практичних занять з методичними рекомендаціями навчального курсу «Технологія виробництва продукції свинарства» спрямовані на закріплення теоретичної частини курсу, а також практичної підготовки студентів. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | екстер’єр свиней | uk |
dc.subject | характеристика статей свиней | uk |
dc.subject | продуктивність свиней | uk |
dc.subject | м’ясні якості свиней | uk |
dc.subject | Бонітування свиноматок | uk |
dc.subject | Менеджмент у свинарстві | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva_zoshyt.pdf | 642,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.