Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
Назва: | Технологія виробництва продукції свинарства |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym Луговий, Сергій Іванович Луговой, Сергей Иванович Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Ключові слова: | екстер’єр свиней характеристика статей свиней продуктивність свиней м’ясні якості свиней Бонітування свиноматок Менеджмент у свинарстві |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит з методичними рекомендаціями для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, В. Я. Лихач, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). Тому завдання, які надано у «Робочому зошиті для лабораторно-практичних занять з методичними рекомендаціями навчального курсу «Технологія виробництва продукції свинарства» спрямовані на закріплення теоретичної частини курсу, а також практичної підготовки студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva_zoshyt.pdf | 642,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.