Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/452
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Чебан, Олександр Якович | - |
dc.contributor.author | Чебан, Александр Яковлевич | - |
dc.contributor.author | Cheban, Alexandr | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-19T13:20:12Z | - |
dc.date.available | 2013-08-19T13:20:12Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | 1. Горбенко О. А. Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан // Вісник аграрної науки Причорномор’я. - 2009. – Вип. 3 (50). - С. 221-227. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/452 | - |
dc.description.abstract | В статті описано конструктивне рішення машини, яка може входити в комплекс технологічного обладнання для переробки томатної сировини. Використано теорії планування експерименту, що дозволило визначити основні чинники, що мають вплив на оптимізацію технологічного процесу подрібнення і протирання плодоовочевої сировини. | ru |
dc.description.abstract | В статьи описаны конструктивное решение машины, которая может входить в комплекс технологического оборудования для переработки томатного сырья. Использованы теории планирования эксперимента, которое разрешило определить основные факторы, которые имеют влияние на оптимизацию технологического процесса измельчения и протирание овощного сырья. | - |
dc.description.abstract | The paper describes the design solution machine, which can be part of a complex technological equipment for processing of raw tomato. Used the theory of experimental design, which allowed to identify the main factors that have an influence on the optimization process grinding and rubbing vegetable raw. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологічна лінія | ru |
dc.subject | подрібнення | ru |
dc.subject | протирання | ru |
dc.subject | оптимізація | ru |
dc.subject | пульпа | ru |
dc.subject | бич — решето | ru |
dc.subject | технологічний процес | ru |
dc.subject | вологість маси | ru |
dc.title | Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2009. - Вип. 3 (50). Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья_Горбенко_Чебан_Весник_МДАУ.pdf | 224,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.