Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/452
Title: Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Чебан, Олександр Якович
Чебан, Александр Яковлевич
Cheban, Alexandr
Keywords: технологічна лінія
подрібнення
протирання
оптимізація
пульпа
бич — решето
технологічний процес
вологість маси
Issue Date: 2009
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: 1. Горбенко О. А. Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан // Вісник аграрної науки Причорномор’я. - 2009. – Вип. 3 (50). - С. 221-227.
Abstract: В статті описано конструктивне рішення машини, яка може входити в комплекс технологічного обладнання для переробки томатної сировини. Використано теорії планування експерименту, що дозволило визначити основні чинники, що мають вплив на оптимізацію технологічного процесу подрібнення і протирання плодоовочевої сировини.
В статьи описаны конструктивное решение машины, которая может входить в комплекс технологического оборудования для переработки томатного сырья. Использованы теории планирования эксперимента, которое разрешило определить основные факторы, которые имеют влияние на оптимизацию технологического процесса измельчения и протирание овощного сырья.
The paper describes the design solution machine, which can be part of a complex technological equipment for processing of raw tomato. Used the theory of experimental design, which allowed to identify the main factors that have an influence on the optimization process grinding and rubbing vegetable raw.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/452
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2009. - Вип. 3 (50).
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья_Горбенко_Чебан_Весник_МДАУ.pdf224,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.