Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorСтародубец, Алексей Александрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.date.accessioned2018-10-03T11:47:20Z-
dc.date.available2018-10-03T11:47:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКонтроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654-
dc.descriptionОснову оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectконтроль якостіuk
dc.subjectпродукція тваринництваuk
dc.subjectзабруднювальні речовиниuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectмаркуванняuk
dc.subjectтоксико- гігієнічна характеристикаuk
dc.titleКонтроль якості та безпечності продукціїuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Starodubets_O.Kontr_yakosti_LPR.pdf372,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.