Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стародубець, Олексій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Стародубец, Алексей Александрович | - |
dc.contributor.author | Starodubets, Aleksey | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-03T11:47:20Z | - |
dc.date.available | 2018-10-03T11:47:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Контроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654 | - |
dc.description | Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | контроль якості | uk |
dc.subject | продукція тваринництва | uk |
dc.subject | забруднювальні речовини | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | маркування | uk |
dc.subject | токсико- гігієнічна характеристика | uk |
dc.title | Контроль якості та безпечності продукції | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Starodubets_O.Kontr_yakosti_LPR.pdf | 372,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.