Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
Title: Контроль якості та безпечності продукції
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович
Стародубец, Алексей Александрович
Starodubets, Aleksey
Keywords: контроль якості
продукція тваринництва
забруднювальні речовини
харчові продукти
маркування
токсико- гігієнічна характеристика
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Контроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с.
Description: Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Starodubets_O.Kontr_yakosti_LPR.pdf372,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.